Travel & Tours

Barcelona og Brasilien legenden Ronaldinho

Barcelona og Brasilien legenden Ronaldinho er pensioneret fra fodbold, ifølge BBC Sport.
Nyheden blev annonceret af sin bror og agent, Roberto Assis, der har sagt, at den 37-årige vil fortsætte med at arrangere arrangementer over hele kloden.

Ronaldinho spillede i fem lande, men er bedst kendt for hans verdensmesterskab til Brasilien og hans utrolige præstation mod Real Madrid i 2005, der udgjorde en stående ovation fra Santiago Bernabeu-fansen, noget der kun er blevet gjort en gang før til en Barcelona-spiller.
billig fodboldtrøjer gå ned som en af ​​de største spillere, der nogensinde har spillet spillet, med sine silkeagtige evner, opfindsomhed og evne til at score fra ingenting gjorde ham frygtet af oppositionsforsvar.
Han fodboldtrøjer startede sin karriere for sin hjemby klub Gremio, men begyndte at få anerkendelse over hele Europa, da han blev medlem af den franske side Paris Saint-Germain i 2001.
Her blev vingen hurtigt en favorit for fans og opnåede interesse fra nogle af de største klubber, idet han scorede 17 mål i sine to sæsoner i Ligue 1.
Brasilien nemt navigerede deres gruppe, vinde alle tre kampe, men det er kvartfinalen mod England, der så verden sidde op og lægge mærke til Ronaldinho.
Spillet niveau på 1-1 og tidligt i anden halvleg satte Ronaldinho sig til et frispark fra 35 meter ud. I stedet for at piske det ind i kassen, sporer han David Seaman ud af atletico madrid trøje sin linje og prøver sit held og planter bolden ind i øverste venstre hjørne lige uden for rækkevidden af ​​den tilbagevendende engelske målmand.
Brasilien gik på vinde trofæet og slog Tyskland i finalen takket være en dobbelt fra Ronaldo, men det var Ronaldinho, der havde tændt turneringen. Tolv måneder senere slog Barcelona Manchester United for at underskrive PSG-stjernen for 30 millioner euro.
Det var her hvor han blev en af ​​de bedste, ødelæggende forsvarere på en ugentlig basis, bamboozling dem med sine hurtige fødder, kreativitet og fart. Et mål mod Chelsea i 2005 Champions League så ham rodfæstet til stedet, på kanten af ​​straffesparket og omgivet af spillere. Ronaldinho lige tå-poked det forbi Petr Cech.